MENDAFTAR SEBAGAI AHLI

Anda surirumah sepenuh masa?

Anda seorang yang bekerjaya?


Anda pelayar setia Facebook?

Ingin membantu menambahkan pendapatan?

Kami ada caranya..

Daripada anda buang masa main game online atau melayari 


facebook je apa kata join group SHAKLEE kami.



Apa faedah yang anda akan perolehi?

-Potensi yang besar
-Bisnes yang mudah
-Modal yang rendah
-Group yang harmoni dan bukan group MLM biasa yang 
cari2 downline


Sebelum tu, biar saya kongsikan dulu apa kelebihan buat 
bisnes sebagai ahli Shaklee. Secara amnya Shaklee 
menawarkan 3C :


-Cash
-Car
-Convention


Alhamdulillah, saya dah merasai cash dari shaklee. Mula 
mula dari sikit-sikit lama-lama jadi bukit.. Target seterusnya 
saya ingin mengejakan umrah free bersama shaklee, 
InsyaAllah.


Sebenarnya, untuk menjana pendapatan halal dengan MLM 
ni, pertama sekali kena tengok SIAPA LEADER dan APA 
MODUS OPERANDI group tersebut.


Group kami? Sesungguhnya menumpukan kepada 
PENJUALAN PRODUK dan pengetahuan dalam bidang 
nutrisi. Dan bukan jual-apa-asal-laku.


Kami juga ada seminar, online tutorial, serta coaching2 dan 
kelas2 mingguan yang TAK WAJIB nak datang pun.. 
bergantung pada diri sendiri.


Ramai yang dah berjaya..anda bila lagi.Takkan hanya lihat 
dan berkata-kata dalam hati je..





Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar 
Shaklee 

Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk 
registration fee sebanyak RM75 ataupun membuat 
pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM650) 
untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu 
menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) 
atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar 
menggunakan ID saya sebagai sponsor/upline.

Tak Perlu Maintain point dalam Shaklee

Sekiranya cuma nak makan sendiri, tak perlu maintain 
points, melainkan anda mahu memulakan perniagaan 
dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan 
maintain points tertentu. Tapi kalau cuma makan sendiri, 
share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain2 
atau minimum purchase




Tak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk 
maintain keahlian?

Benar, tak perlu maintain point atau ada pembelian.




Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar 
sendiri di branch?

Anda perlukan sponsor iaitu ahli berdaftar dengan Shaklee. 
Sila gunakan ID saya  sekiranya anda berhasrat untuk 
bersama dengan saya (satu hari nanti ke) dalam bisnes 
Shaklee sendiri



Dengan menjadi ahli di bawah (menggunakan ID saya 
sebagai sponsor), anda boleh memulakan perniagaan Shaklee 
anda sendiri di bawah bimbingan team kami.

Sekiranya anda berminat untuk menjadi ahli, boleh terus 
hubungi saya http://www.facebook.com/noraliza.kamarudin






Borang Keahlian Shaklee


Penting Ke Acid Folic Pada Wanita Hamil?

asid olic adalah superhero kehamilan! Mengambil vitamin prenatal dengan 400 mikgrams (mcg) asid folik yang disyorkan sebelum dan semasa keha...