Wednesday, 20 August 2014

Shaklee Effect Ostematrix

Bissmillah..Assalamualaikum,

Alhamdulillah bahagia jadi WHAM walaupun SOHO tak la sesempurna mana .Kadang kala SOHO ni macam di langgar garuda.Tapi dengan senang hati setiap hari mengemas hampir 50 kali.hikhikhik.Tue la penangan Shaklee Effect Ostematrix.

Nak share something mengenai Shaklee Effect Ostematrix ni.Start ambil ostematrix semasa mengandung pada tahun 2010.Kaki memang asyik cramp dan badan lesu je..Semua malas je nak buat.

Alhamdulullah sang suami hadiahkan set hamil Shaklee yang ada Ostematrix.Sehari cuma ambil 4 biji masalah cramp dan lesu dah tak muncul.Badan sentiasa cergas menguruskan 3 man in my life..


Ni testimoni  rakan baik saya..


So kebagusan Ostemarix ni saya share kan juga dengan ahli keluarga dan rakan karib yang lain.Rupanya..semua memberi pandangan yang positif pada Ostematrix ni.

Saya sentiasa mendoakan mereka yang mengambil Ostematrix mendapat rezeki kesihatan yang baik.

Paling syok ..mak kata kaki yang sakit semakin berkurangan,sembelit pun dah tak da pembuangan lancar dan tidur malam yang lebih berkualiti berbanding sebelum ni..Asyik terjaga dari tidur je.

Bila dapat tidur yang berkualiti,paginya pun bangun cergas je la..Ini bukan omongan kosong.Rata-rata rakan,ahli keluarga dan customer saya yang lain juga memperakui benda yang sama.

Shaklee Effect Ostematrix memberi impak yang positif buat mereka.Alhamdulillah semoga ibadah mereka dapat di tingkatkan dengan rezeki kesihatan yang baik ini.

Untuk yang berada di kawasan berhampiran Sg Petani Kedah,boleh terus dapatkan Ostematrix bukan sekadar kalsium biasa ni dengan saya.Boleh je CODatau datang sendiri kat my SOHO ni.Stock always available yer..

Salam Manis
Shaklee Effect Ostematrix
012-3010634 

#shakleeeffecttoog
Upline Aimi Syairah

Penting Ke Acid Folic Pada Wanita Hamil?

asid olic adalah superhero kehamilan! Mengambil vitamin prenatal dengan 400 mikgrams (mcg) asid folik yang disyorkan sebelum dan semasa keha...